Produk Utama

Pecah S7DC Mini Circuit

· DC 1000V 63Amp · Éta cocog pikeun Protection to DC circuit overload and short circuit · sasuai sareng IEC898 sareng GB10963 Standard

· DC 1000V 63Amp</br>

·  It is suitable for Protection to DC circuit overload and short circuit</br>
  
·  complies with IEC898 and GB10963 Standard

Sadaya staff QC urang nyalira tanggel waler pikeun ngalakukeun

Pamariksaan kualitas ketat dina ISO 9001: 2000

YUANKY SULI 1989

Wenzhou Hawai Electron & Electric Manufacture Co., Ltd. ogé katelah YUANKY dimimitian di 1989. YUANKY ngagaduhan langkung ti 1000 padamel, kalebet wilayah langkung ti 65000 méter pasagi. Kami gaduh lini produksi modéren sareng alat-alat anu ngontrol tinggi sareng administrasi ilmiah, insinyur propésional, téknisi terlatih tinggi sareng padamel terampil. YUANKY ngahijikeun R&D, produksi, penjualan, sareng jasa pikeun ngawangun solusi éléktronik sareng listrik lengkep ..

  • hy
  • About Us 01
  • About Us 02
  • about  us 02
  • about  us 03
  • about  us 04

BERITA

  • Pemutus sirkuit pertahanan kakuatan pinter Eaton nambihan fungsionalitas pikeun konsumén C&I

    Pemutus sirkuit pinter Eaton (ogé katelah pemutus sirkuit manajemén énergi) pikeun pangguna padumukan sacara jelas dipidangkeun dina International Solar Energy Show taun ayeuna. Sonnen nunjukkeun pamutus sirkuit pinter Eaton ngalangkungan pamasangan dinamis. Alatna nunjukkeun kamampuan ec ...

  • Angin ieu dina radar bakal ningkatkeun inventarisasi UPS

    The Motley Fool didirikeun taun 1993 ku saderek Tom sareng David Gardner. Ngaliwatan halaman wéb, podcast, buku, kolom koran, program radio sareng jasa investasi maju, kami ngabantosan jutaan jalma ngahontal kabébasan kauangan. United Parcel Service (NYSE: UPS) ngagaduhan saparapat anu unggul, ...

  • Ayeuna, batré litium listrik sareng batré litium neundeun énergi dipiharep pisan dina industri.

    Ayeuna, panerapan téknis batré lithium dina panyimpenan énergi utamina fokus kana bidang stasion pangkalan listrik sumber siyaga, sistem panyimpenan optik bumi, kendaraan listrik sareng stasiun muatan, alat listrik, alat-alat kantor bumi sareng lapangan sanésna. Salami Lima ka-13 Sumuhun ...

  • inovasi gabungan sareng pemberdayaan téknologi digital

    Ayeuna, transformasi digital parantos janten konsensus perusahaan, tapi nyanghareupan téknologi digital anu teu aya tungtungna, kumaha carana ngajantenkeun téknologi maénkeun manpaat anu paling ageung dina adegan bisnis perusahaan nyaéta teka-teki sareng tantangan anu disanghareupan ku seueur perusahaan. Dina hubungan ieu, salami ...

  • Berita CCTV ngadaptarkeun tihang pengisian salaku salah sahiji tina tujuh bidang pangwangunan infrastruktur anyar anu utama.

    Abstrak: dina tanggal 28 Pébruari 2020, tulisan "waktuna pikeun ngamimitian babak pangwangunan prasarana anyar" dileupaskeun, anu nyababkeun perhatosan sareng Sawala ngeunaan "infrastruktur anyar" di pasar. Salajengna, berita CCTV ngadaptarkeun tumpukan ngecas sakumaha dina ...